Τι εξετάζουν οι Αρχές για το άγριο έγκλημα στη Βαρβάκειο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αστυνομία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, καθώς δεν βρέθηκε πάνω της κάποιο προσωπικό αντικείμενο.

Στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να ταυτοποιήσει την 50χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή απέναντι από την αγορά κοντά στην πλατεία Βαρβακείου και να φτάσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος αναζητάει η αστυνομία.

Η αστυνομία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τη γυναίκα, καθώς δεν βρέθηκε πάνω της κάποιο προσωπικό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει πέντε σημάδια στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και η υπόθεση θα εξεταστεί ως εγκληματική ενέργεια.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο οπού εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα είναι στέκι τοξικομανών με τις Αρχές να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Τα δύο ενδεχόμενα που εξετάζουν οι Αρχές είναι να είναι τοξικοεξαρτημένη και η γυναίκα και στην προσπάθειά της να περάσει από τη μία πλευρά της Βαρβακείου στην άλλη κάποιος άλλος τοξικομανής να της επιτέθηκε προκειμένου να της αφαιρέσει την τσάντα που είχε για να της πάρει τα χρήματα.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι απλά να πέρναγε από το σημείο και να της επιτέθηκαν για να τη ληστέψουν.

Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία που να αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Star βρέθηκε στο χέρι της γυναίκας λουράκι τσάντας χωρίς να υπάρχει τσάντα… στοιχείο που δείχνει ληστεία!

«Ίσως προσπάθησαν να της πάρουν την τσάντα, δεν τα κατάφεραν και τη σκότωσαν» είπε ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 50χρονη.

«Κάνουμε τον σταυρό μας όταν φεύγουμε από δω, ότι φύγαμε όρθιοι» είπε στο Star ιδιοκτήτης καταστήματος στην πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.