Εκλογές 2023 – Πού θα δουν τα αποτελέσματα Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης, Βελόπουλος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αρχηγούς θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές στην Αθήνα και στα εκλογικά τους κέντρα.

Το κλείσιμο της κάλπης και τα τελικά αποτελέσματα για τις εκλογές αναμένουν πλέον οι πολιτικοί αρχηγοί, αφού όλοι τους άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που ψήφισε το πρωί στην Κηφισιά, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς. Εκεί μαζί με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη, περιοχή όπου άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Όσον αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ψήφισε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ψήφισε στη Λαμία και θα μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 9 το βράδυ θα προβεί σε δηλώσεις.

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη συμπρωτεύουσα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.