Εκλογές 2023: Πότε θα ξέρουμε τον νικητή και πότε θα έχουμε τους σταυρούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές 2023, καθώς έμειναν λίγες ώρες μέχρι το άνοιγμα της κάλπης στις 07:00 της Κυριακής.

«Ασφαλές αποτέλεσμα μέχρι τις 20:30, συν πλην 0,5%» θα έχει η Singular Logic σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή.

«Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Δημήτρης Μπακάκος.

«Αποτέλεσμα για τους σταυρούς μπορεί να το έχουμε στις 24:00 ή στη 01:00»

«Θέλουμε να έχουμε ικανό αριθμό από κάθε Περιφέρεια για να μπορούμε να πάμε σε μία σωστή εκτίμηση. Άμεσα θα γίνεται η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από το υπ. Εσωτερικών», τόνισε ο κ. Μπακάκος.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «το κομμάτι των σταυρών θα ακολουθήσει, μπορεί να φτάσει 12:00 ή 1:00 π.μ. για να το έχουμε».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε.

Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει», σημείωσε.

Αναφερόμενος στους Έλληνες του εξωτερικού, ο κ. Μπακάκος τόνισε ότι όλες οι ψήφοι θα ταξιδέψουν με σάκους και πως θα ανοίξουν στις 19:00 της Κυριακής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.