Εκλογές 2023: Σε πλήρη εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών – Αυξημένη η κίνηση σε ΚΤΕΛ και λιμάνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχωρούν οι ετεροδημότες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και ήδη τόσο στο κεντρικό λιμάνι της χώρας στον Πειραιά, όσο και στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Στον Πειραιά σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη, για δεύτερη ημέρα με τα περισσότερα πλοία να έχουν υψηλές πληρότητες επιβατών. Γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι τουριστικοί πράκτορες με το μεγαλύτερο κύμα των πολιτών να έχει φύγει χθες το βράδυ και το πρωί του Σαββάτου. Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 11 απόπλοι πλοίων για τα λιμάνια του Αιγαίου, 12 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού και έχουμε 7 πλοία που θα αναχωρήσουν από τη Ραφήνα και 4 από το Λαύριο.

 

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα που αγγίζει το 100% με τις εταιρείες να βάζουν έκτακτα δρομολόγια για να καλύψουν τη ζήτηση. Σήμερα η αναχώρηση των λεωφορείων γίνεται με συχνότητα μισής ώρας με κυριότερους προορισμούς τη Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Να σημειωθεί ότι από τα ξημερώματα ελεύθερη, χωρίς πληρωμή στα διόδια, είναι η διέλευση των οχημάτων σε όλες τις εθνικές οδούς και τους αυτοκινητόδρομους προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν να πάνε να ψηφίσουν στους τόπους καταγωγής τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.