Εκλογές 2023: Τι ώρα θα ξέρουμε τον νικητή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών 2023 και πιο νωρίς θα έχει βγει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος.

Oι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες από τις 7 το πρωί για να ψηφίσουν και η Singular Logic έχει ήδη ανακοινώσει την ακριβή ώρα που θα δούμε τα ποσοστά της κρίσιμη εκλογικής μάχης.

Πιο αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες για τη βραδιά των εκλογών, την ανακοίνωση του exit poll, της εκτίμησης εκλογικού αποτελέσματος, των πρώτων και των τελικών αποτελεσμάτων:

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, τα ιδιωτικά κανάλια θα μεταδώσουν το κοινό exit poll που διεξάγεται από κοινού από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB, Pulse και GPO.

Το κοινό exit poll γίνεται για λογαριασμό του Mega (Metron Analysis), Open (ΜRB), Star (GPO), Alpha (Alco), ΑΝΤ1 (Marc) και ΣΚΑΪ (Pulse).

H Singular Logic ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 20:30, θα έχουμε εικόνα για τα αποτελέσματα σε πάνω από το 10% της επικράτειας. Το 10% θεωρείται το όριο για να έχουμε ένα πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, η εταιρία εκτίμησε ότι το νωρίτερο στις 21:00 και μέχρι τις 22:00, θα έχει ενσωματωθεί το 80%-90% των εκλογικών αποτελεσμάτων σε όλη τη χώρα.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τι ώρα θα ανακοινωθούν σταυροί και βουλευτές

Η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων βουλευτών και το ποιοι εκλέγονται θα γίνει γνωστή γύρω στα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.