Δολοφονία στη Βαρβάκειο: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόκειται για 60χρονη, γνωστή στους χώρους των τοξικομανών στο κέντρο των Αθηνών και γνώριμη των Αρχών καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει πολλές φορές τους αστυνομικούς για κατοχή ναρκωτικών.

Η Αστυνομία έχει μια πρώτη εικόνα για τον δράστη του εγκλήματος, καθώς από βιντεοληπτικό υλικό που βρίσκεται στη διάθεσή της από κάμερες της περιοχής διαφαίνεται ένα άτομο να περπατά κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, το άτομο αυτό φαίνεται να είναι επίσης τοξικομανής και πλέον οι αστυνομικοί με αυτήν την εικόνα ανα χείρας αναζητούν πληροφορίες στα στέκια των τοξικομανών στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι κοντά στη σορό της γυναίκας που είχε δεχθεί πάνω από πέντε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, βρέθηκε ένα κομμένο λουράκι τσάντας. Από αυτό το εύρημα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ίσως η 60χρονη αρχικά έπεσε θέμα ληστείας, αντιστάθηκε τη στιγμή που ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της προσπάθησαν να της αρπάξουν την τσάντα, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν.

Το γεγονός ότι στο σημείο έχει βρεθεί μόνο το λουράκι και όχι η τσάντα, ενισχύει το σενάριο της ληστείας με δολοφονία. Στο αρχικό στάδιο των ερευνών και επειδή η γυναίκα βρέθηκε κοντά σε χώρο τοξικομανών, οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν να κάνουν με δολοφονία, με κίνητρο τις δοσοληψίες ναρκωτικών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.