Χαλκιδική: Βγαίνει από τη ΜΕΘ ο 8χρονος – Θα υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μόλις άνοιξε τα μάτια του στο δωμάτιο του νοσοκομείου το 8χρονο αγοράκι από την Στρατονίκη της Χαλκιδικής, το πρώτο πράγμα που ζήτησε, ήταν η μαμά και ο μπαμπάς του.

Όπως κάθε παιδάκι θα έκανε στην ηλικία του, ασυνείδητα, κι ύστερα, σιγά – σιγά, άρχισε να θυμάται τον μπαμπά του να σκοτώνει τη μαμά του μέσα στο παιδικό του δωμάτιο μπροστά του κι ύστερα άκουσε άλλον έναν πυροβολισμό στο διπλανό δωμάτιο, εκεί που έβαλε τέλος και ο μπαμπάς του στη ζωή του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο μικρός είναι καλά στην υγεία του, αν και έχει μπροστά του αρκετά χειρουργεία στο χεράκι του.

Απόλυτη τραγωδία

Το μέλημα όλων, τώρα είναι να στηρίξουν τα δυο παιδάκια της οικογένειας, που έχασαν με αυτόν τον τόσο τραγικό τρόπο τους γονείς τους, ειδικά το αγοράκι. Πως θα μπορέσει να σβήσει από τη μνήμη του αυτές τις εικόνες;

Επί πέντε ώρες, το αγοράκι τραυματισμένο, ανήμπορο να διαχειριστεί τη φρίκη, έμεινε στο σπίτι, δίπλα στις σορούς των γονιών του. Ποιος μπορεί κάτι τέτοιο να το διανοηθεί; Στη μαμά του, που είχε πάρει την απόφαση, όπως λένε συγγενείς, να εγκαταλείψει τον άντρα της αλλά δεν πρόλαβε και τον πατέρα του, που αποφάσισε να την κυνηγήσει και να τη σκοτώσει με καραμπίνα πυροβολώντας την τέσσερις φορές, ύστερα να αυτοκτονήσει.

Την Τρίτη ο μικρός θα υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση, με την κύρια επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότερου τραύματος στο χέρι του να προγραμματίζεται αμέσως μετά.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.