Χαλκιδική: Τα νεότερα για την υγεία του 8χρονου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχει ήδη υποβληθεί σε ένα χειρουργείο από ομάδα γιατρών των νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «Παπανικολάου».

Το 8χρονο παιδί από την Στρατονίκη στη Χαλκιδική που τραυματίστηκε από τα σκάγια με τα οποία ο 36χρονος πατέρας του σκότωσε την 39χρονη μητέρα του, παραμένει διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με λπηροφορίες της ΕΡΤ, τα πιο σοβαρά τραύματα εντοπίζονται στο χέρι, αλλά έπονται και άλλες επεμβάσεις για την αφαίρεση θραυσμάτων από σκάγια στα ιγμόρεια και το οπτικό νεύρο. Αφού αντιμετωπιστούν όλα αυτά και σε δεύτερο χρόνο οι γιατροί θα αποκαταστήσουν το ωλένιο νεύρο στο χέρι του παιδιού.

Το πιο δύσκολο κομμάτι αναμφίβολα θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν αυτό βγει από την καταστολή αφού στάθηκε μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε την μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο έγκλημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας όταν ο 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού. Μετά το φονικό ο δράστης έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η 39χρονη μητέφερε τραύματα σε πλάτη, τράχηλο, ώμο και δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της ήταν μαρτυρικός καθώς με τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεξε για να γλυτώσει από τον δράστη που την καταδίωξε μέσα στο σπίτι ενώ σε μία απελπισμένη προσπάθεια να προστατευθεί έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο της.

Το παιδί γύριζε τραυματισμένο από δωμάτιο σε δωμάτιο για να το βρουν ώρες αργότερα οι γονείς της 39χρονης και η αστυνομία στο πλάι της νεκρής μητέρας του. Αστυνομία, ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής βρήκαν τη μητέρα στο παιδικό δωμάτιο και τον πατέρα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.

Το παιδί θα έχει ψυχολογική υποστήριξη από ομάδα γιατρών μόλις η κατάσταση του το επιτρέψει ενώ ο τραγικός επίλογος για το ζευγάρι γράφτηκε την Τρίτη με τις κηδείες τους σε Στρατονίκη και Ιερισσό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.