Τάσος Ιορδανίδης: «Με την Θάλεια έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης, έχω κάνει άπειρες σκηνές… ακρότητες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης το μεσημέρι του Σαββάτου, 27/5.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως παλαιότερα είχε ιδιαίτερη σχέση με την ζήλια, ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει ακρότητες στους πρώτους μήνες της σχέσης του με την Θάλεια Ματίκα.

«Έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης και νομίζω πως η Θάλεια μπορεί να το επιβεβαιώσει. Δηλαδή στα νιάτα μου, αλλά με τα χρόνια νομίζω ότι μαλάκωσα. Με την Θάλεια έχω υπάρξει πάρα πολύ ζηλιάρης, της έχω κάνει άπειρες σκηνές ζηλοτυπίας. Δεν μπορώ πω γιατί είναι ακρότητες, αν και αναφέρονται κάποια στοιχεία μέσα στην παράσταση», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

«Νομίζω όμως ότι με τα χρόνια ήρθε η ωρίμανση, μέστωσε το μυαλό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάσος Ιορδανίδης με την Θάλια Ματίκα να τονίζει πως «αντιδρούσα άσχημα αλλά τι να κάνεις… Πρώτα έρχεται η σύγκρουση και μετά η συζήτηση. Δεν την αντέχω τόση ζήλια αλλά μου τυχαίνει. Εγώ δεν ζηλεύω καθόλου. Δεν πιστεύω στη ζήλια. Ο Τάσος μού έχει εξηγήσει ότι είναι ένστικτο, ότι δεν το ελέγχεις και έχω καταλάβει αυτή την πλευρά αλλά εγώ πιστεύω ότι η ζήλια είναι μια κτητικότητα περίεργη που ουσιαστικά έχει να κάνει με την απιστία».

«Προσωπικά πιστεύω ότι η απιστία μπορεί να συμβεί είτε ζηλεύει ο άλλος είτε όχι. Αυτή είναι προσωπική υπόθεση, την αποφασίζει ο καθένας αν θα την πράξει ή όχι οπότε χάνεις απλά χρόνο πολύτιμο» πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.