Στηβ Κακέτσης: Ο μεγάλος έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα, ο γιος τους και ο χωρισμός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση ότι ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του αλλά και την πρώην σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον Στηβ Κακέτση το 1975, ενώ το 1976 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης. Ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2000 και από τότε διατηρούσαν άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους.

Μάλιστα, ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που χώρισε με την Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν επειδή γνώρισε και σύναψε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε εξομολογηθεί ο Στηβ Κακέτσης στο περιοδικό ΕΓΩ.

Η εξομολόγηση της Κατιάνας Μπαλανίκα για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση

«Ο γάμος «έσκασε» στο απόγειο της καριέρας μου και εγώ γενικώς σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Τότε βρήκα τον Στηβ Κακέτση και πήγα στην Αμερική. Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα “ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου “αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω “ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω “για έλα εδώ”…» περιέγραψε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τη σχέση τους στην εκπομπή «Έλεος».

«Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές», κατέληξε η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.