Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συνεργάζομαι μαζί του»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, στην περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη νύχτα».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά δήλωσε: «Με πήρε ο Γιώργος Κιμούλης τηλέφωνο κάποια στιγμή. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών και εξακολουθώ να τον λατρεύω».

«Τον θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε αργότερα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται μαζί τους στις πρόβες. «Είμαι στις πρόβες, τον ακούω και τον βλέπω κι ο τρόπος που μιλάει, γιατί είναι μαγικός όταν μιλάει στο θέατρο, είναι μαγικός όταν σκηνοθετεί, είναι υπέροχος όπως δουλεύει με τους ηθοποιούς», σημείωσε.

«Κάθομαι και τσιμπιέμαι κάποιες στιγμές και λέω “το ζω; Όντως το ζω αυτό ρε παιδί μου;”. Δεν έχω ποτέ καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους, αν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Έχω δική μου προσωπική γνώμη κι άποψη. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζω συμπεράσματα, επειδή κάτι άκουσα ή κάτι μου είπαν. Επίσης, δεν με επηρεάζουν οι γνώμες. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε εν δυνάμει τα πάντα. Εννοείται ότι μέχρι στιγμής με κέρδισε και σαν άνθρωπος», πρόσθεσε κλείνοντας.

Αρχική

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.