Ο Πικέ δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη νέα του σχέση με την 24χρονη Κλάρα Κία.

Συγκεκριμένα, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τη Σακίρα και ενώ αντιμετώπιζε κατηγορίες απιστίας, ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής είχε επιλέξει να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο.

Ο Πικέ επέλεξε και πάλι να κάνει μια ανάρτηση δημοσιεύοντας μια selfie, στην οποία είναι χωρίς μπλούζα και το ζευγάρι είναι αγκαλιά χαμογελώντας στην κάμερα.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως και αφού επέστρεψε από το Μαϊάμι ο Ζεράρ Πικέ, δημοσιεύματα ανέφεραν, ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη ένα ταξίδι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς τη σύντροφό του, Κλάρα Κία.

Η 24χρονη όμως δεν είχε κάτσει σπίτι περιμένοντας τον Πικέ. Αντιθέτως, είχε μία έντονη βραδιά, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Chisme no like».

Η εκπομπή δημοσίευσε φωτογραφίες με την Κία να επιδίδεται σε ένα αχαλίνωτο πάρτι στη Βαρκελώνη. Η ίδια είχε εμφανιστεί σε κατάσταση έντονης μέθης, έχοντας σύμφωνα με την ισπανική Marca ανάρμοστη συμπεριφορά, που ξεπέρασε τα όρια.

Ο Javier Ceriani, παρουσιαστής της εκπομπής, είχε σχολιάσει: «Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Κία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Κλάρα Κία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι».

Ο παρουσιαστής είχε πει επίσης: «Η Κία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι».

Οι παραπάνω πληροφορίες, είχαν έρθει να αλλάξουν την άποψη των μέσων ενημέρωσης για την Κλάρα Κία, η οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένα συγκρατημένο και ντροπαλό κορίτσι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.