Μαρία Κορινθίου: Ευτυχώς τώρα πια δεν μας χωρίζουν με τον Γιάννη, τι άλλο να γράψουν πια;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Εδώ γράφουν ακόμη για την επιλόχειο κατάθλιψη και το παιδί μου είναι στην εφηβεία! Και αυτό με τα κιλά, ενάμισης χρόνος πέρασε” είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη και μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που διαβάζει ανά διαστήματα και την αφορούν.

Ειδικότερα, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε πως «λένε για τα κιλά, με το αν χωρίζεις, αν τσακώθηκες. Ευτυχώς τώρα πια δεν μας χωρίζουν με τον Γιάννη, τι άλλο να γράψουν πια; Εδώ γράφουν ακόμη για την επιλόχειο κατάθλιψη και το παιδί μου είναι στην εφηβεία!

Και αυτό με τα κιλά, ενάμισης χρόνος πέρασε. Μέσα σε δυόμιση μήνες τα έχασα και χωρίς χάπια, όπως έγραψαν.

Να πούμε στον κόσμο να δίνει τεράστια προσοχή σε αυτά τα ψεύτικα άρθρα που κυκλοφορούν με τα επικίνδυνα – παράνομα πολλές φορές – σκευάσματα.

Δημοσιεύονται ψεύτικες συνεντεύξεις μας όπου υποτίθεται ότι διαφημίζουμε οι ίδιοι από εταιρείες – φαντάσματα που δεν έχουν έδρα στην Ελλάδα».

«Και υπάρχει δυστυχώς κόσμος που τα πιστεύει, για αυτό κιόλας έχω κινηθεί κι εγώ και άλλοι γνωστοί Έλληνες νομικά.

Δεν βρίσκεις εύκολα το δίκιο σου, αλλά τουλάχιστον τους σταματάς. Μου έστελναν κορίτσια που είχαν ήδη αγοράσει τα προϊόντα, αν είναι καλά, μέχρι και μια κυρία που ήταν έγκυος με είχε ρωτήσει αν μπορεί να το πάρει».

«Να πάθει κανείς τίποτα, να βρεις τον μπελά σου» συμπληρώνει η Μαρία Κορινθίου στη νέα της συνέντευξη εξηγώντας πως για αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν θέλει να πει πόσα ακριβώς κιλά έχασε αλλά περιορίζεται να αποκαλύψει ότι είχε αγγίξει τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της. «Αν το πω, μπορεί να το πάρουν οι ίδιοι και να το κάνουν τίτλο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.