Μαρία Κωνσταντάκη: Λιποθυμούσα όταν βρισκόμουν σε δημόσιο χώρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για το πολύ μεγάλο άγχος και έντονο στρες που βίωνε στην παιδική και εφηβική της ηλικία με αποτέλεσμα τις λιποθυμίες, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Όποτε χρειαζόταν να βρεθώ σε δημόσιο χώρο και να πω κάτι και να αγχωθώ, λιποθυμούσα. Από το στρες. Δεν θυμάμαι, Α ή Β Λύκείου ήμουν που με σηκώνει ο μαθηματικός, αρχίζω και στρεσάρομαι εγώ γιατί δεν το είχα και με τα μαθηματικά και λιποθυμάω και γλιτώνω ένα ολόκληρο έτος γιατί δε με ξανασήκωσε και μου έβαζε 17αρια», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε: «Είχα λιποθυμήσει και στη γιορτή του Πολυτεχνείου που είχα βγει να πω ένα ποίημα και έκανα ένα μικρό σαρδάμ και λιποθύμησα».

Σχετικά με τον λόγο που το πάθαινε αυτό, η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε: «Ναι τον έχω βρει είναι πολύ προσωπικό δεδομένο αυτό, δεν θα σας το πω αυτό».

Ως προς το αν το αντιμετώπισε, η ηθοποιός είπε: «Δεν το καταπολέμησα, δεν χρειάστηκα να κάνω κάτι εγώ. Καταρχάς άλλαξανε κάποιες συνθήκες και κατά δεύτερον ούτως ή άλλως τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα [την ηθοποιία], οπότε άρχισα να έχω το δημιουργικό το άγχος».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.