Μάρα Ζαχαρέα: Δεν έβλεπα το δελτίο του Star όταν ήταν lifestyle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Είναι πολλά χρόνια πια που δεν τρελαίνομαι με το γυαλί” παραδέχθηκε η Μάρα Ζαχαρέα.

Μια απρόσμενη καλεσμένη είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό μεσημεράκι” της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Μάρα Ζαχαρέα, η οποία και μίλησε για το δελτίο ειδήσεων του Star τόσο στην δική της εποχή όσο και νωρίτερα.

“Τώρα σε αφήνω να μιλάς, γιατί εγώ δεν το έβλεπα. Τότε εγώ ήμουν στο MEGA, ήξερα ότι το Star παρουσιάζει ένα lifestyle δελτίο και κάποια στιγμή πάνω στο ζάπινγκ είχα δει κάποια θέματα. Δε μπορούσα όμως να το παρακολουθήσω από την αρχή μέχρι το τέλος” τόνισε, με ειλικρίνεια, αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

“Εμένα το κομμάτι του στησίματος του δελτίου μου αρέσει πιο πολύ από την παρουσίαση, το βρίσκω πιο δημιουργικό. Είναι πολλά χρόνια πια που δεν τρελαίνομαι με το γυαλί. Στην αρχή μου άρεσε αλλά από ένα σημείο και μετά ένιωσα ότι το έχω χορτάσει”, ανέφερε σε άλλο σημείο η Μάρα Ζαχαρέα.

“Καθώς περνάνε τα χρόνια, θεωρώ ότι πρέπει να φεύγουμε από το γυαλί και να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Όλοι το λένε αλλά στην πραγματικότητα τα… δεινοσαυράκια δεν τους αφήνουν”, τονίζει η Μάρα Ζαχαρέα απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να παρουσίαζε κάποιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ή μία πολύ πρωινή εκπομπή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.