Κηδεία Στηβ Κακέτση – Πέγκυ Ζήνα: «Είχε περάσει πολλά, το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χθες νωρίς το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παπάγου προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 18/5 σε ηλικία 73 ετών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον επιχειρηματία ήταν και η Πέγκυ Ζήνα η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του. Φανερά συγκινημένη, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον Στηβ Κακέτση που εκείνη γνώρισε αλλά και για την επικοινωνία τους που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί.

«Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του, αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Όσοι τον αγαπούσαμε τον αγαπούσαμε για αυτόν τον λόγο, για την αλήθεια του», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

«Ήταν ένας άνθρωπος με αρχοντικό χαρακτήρα, γενναιόδωρο, δοτικό. Ένας άνθρωπος που ζούσε τη ζωή και στις καλές και στις άσχημες στιγμές της. Είχε περάσει πολλά και πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία της ψυχής του να φύγει τη δεδομένη στιγμή, γιατί το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά», επισήμανε συγκινημένη η τραγουδίστρια.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν απομονωμένος, γιατί ένα στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν ότι ήταν αξιοπρεπής και περήφανος. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να τον λυπηθεί, ήταν άρχοντας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Πέγκυ Ζήνα και κατέληξε λέγοντας πως τα τελευταία 3 χρόνια είχε χάσει την επικοινωνία μαζί του λόγω της πανδημίας επισημαίνοντας πως ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον χώρο της μουσικής που την εμπιστεύτηκε.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.