Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω τι πραγματικά θέλω

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δυσκολίες όταν ήρθε στην Αθήνα, οι φίλοι της, τα θέλω της. Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα (14.05.2023) καλεσμένη τη Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γειά σου».

«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό, παραδέχτηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, σχετικά με την απόφασή της να πει “ναι” στο My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πιο όμορφη από ποτέ. Στο My Style Rocks περνάω πάρα πολύ ωραία. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή, στην προσπάθειά μου αυτή να βρω ποια είμαι και που πάω, ήθελα να κάνω μια αλλαγή και στα επαγγελματικά. Αυτό δεν είναι εύκολο όταν έχεις προσδιοριστεί με κάποιο τρόπο…

Το μόνο που είχα σίγουρο όταν ήρθε αυτή η πρόταση, ήταν ότι θα δούλευα πάρα πολύ σκληρά όπως κάνω πάντα. Είμαι σκυλί μαύρο όταν μπαίνω κάπου. Άκουσα διάφορα πράγματα… Τα τελευταία χρόνια είχα χάσει εντελώς το χιούμορ μου».

Η έκπληξη
Η Κατερίνα Καραβάτου «λύγισε» όταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη και ο Δημήτρης Σαράντος μίλησαν για εκείνη. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους «κατέβηκε» στην Αθήνα για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους διαδρομή.

«Αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι για μένα η μεγάλη μου αρχή. Την Κλεοπάτρα την βλέπω από κοντά, τον Δημήτρη δεν έχω την ευκαιρία λόγω προγραμμάτων να τον δω τόσο όσο θα ήθελα και μιλάμε στα τηλέφωνα πιο πολύ. Είναι όμως μέσα μου, όπως είπε και η Κλεοπάτρα, εκλεκτικές συγγένειες και είναι οι δύο άνθρωποι μου αυτοί.

Πόσο χαίρομαι που έχουμε έρθει μαζί και 20 χρόνια μετά είναι τόσο καλά οι δυο τους και… Δεν ξέρω, είμαι πολύ περήφανη για αυτούς! Πάρα πολύ! Πολύ», είπε με τα μάτια της να βουρκώνουν.

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί με την Κλεοπάτρα και τον Δημήτρη. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσα πάρα πολύ πράγματα, τόσο αστεία όσο και πολύ σοβαρά, μας έχουν δέσει. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ όταν ήρθαμε στην Αθήνα. Ήρθαμε με μια τρομερή άγνοια κινδύνου και καταλάβαμε ξαφνικά ότι η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο πραγματικά δεν το ξέρουμε.

Χρειάστηκε αγώνας και υπομονή για να μπορέσουμε μετά να το κάνουμε όπως νομίζαμε ότι εμείς θα μπορούσε να έχει γίνει και ευτυχώς τα καταφέραμε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.