Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει για το «Το Μαύρο Ρόδο»: «Δεν θα συνεχιστεί, έχω προτάσεις για του χρόνου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star επιβεβαίωσε ότι το σήριαλ δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

«Έχει ανακοινωθεί ότι το Μαύρο Ρόδο δεν θα συνεχιστεί. Ο ρόλος της Φιλαρέτης είναι υπέροχος και πολύ διαφορετικός. Μου έχουν γίνει προτάσεις για του χρόνου, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη» αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, η Κατερίνα Διδασκάλου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν: «Είναι ένας ρόλος που ενθουσιάστηκα όταν μου τον πρότειναν γιατί δεν έχει καμία σχέση με όσα έχω κάνει είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Είμαι ευτυχής που το κάνω.
Το στοιχείο της θρησκείας είναι πολύ μεγάλο θέμα, βαθιά ριζωμένο μέσα μας, όπως και του απαγορευμένου έρωτα. Όλα αυτά συναντιούνται μέσα. Επίσης, η διαφορά του κοσμικού κόσμου με τον μοναστικό κόσμο. Χάρηκα πάρα πολύ που πήρα την απόφαση να κλειστώ σε μοναστήρι στο Ρέθυμνο.
Με δέχτηκαν με πολλή αγάπη οι μοναχές. Εάν δεν έχεις ζήσει αυτό το χρώμα, την απόλυτη ησυχία, το πρωί που χτυπάει η καμπάνα, είναι μία πολύ ειδική κατάσταση που πρέπει να τη βιώσεις για να μπορέσεις να την αναπαράγεις.
Έμεινα μια βδομάδα, λόγω περιοδείας δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω. Την εμπειρία που έζησα ήταν μοναδική, μου άνοιξαν την αγκαλιά τους»

Αρχική

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.