Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Εύχομαι να γίνει μία γιορτή, να κάνουμε εθνικό τελικό και κάτι μονιασμένο, αγαπημένο, επετειακό. Να υπάρξει μία ωραία συνεργασία της ΕΡΤ και με τα ιδιωτικά κανάλια και να μην είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά να είναι κάτι ενωμένο” σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Eurovision 2023 έχει περάσει πλέον στην ιστορία και για την Ελλάδα σίγουρα ήταν μια χρονιά που προκάλεσε πλήθος σχολίων. Ο Γιώργος Καπουτζίδης -από τον ρόλο πλέον του τηλεθεατή- μίλησε στο Στούντιο 4 για τις εντυπώσεις του από την λαμπερή βραδιά και τι θα ήθελε να αλλάξει σε σχέση με την επιλογή της Ελλάδας από εδώ και πέρα.

«Δεν μου έλειψε κάτι. Το έζησα με μια χαρά και με μία έλλειψη φανατισμού πια. Νομίζω ότι το χάνουμε εκεί. Η αγάπη γίνεται φανατισμός. Εύχομαι να λείψει αυτός ο φανατισμός. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις τον άλλον να φανατίζεται, όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Θέλω να πω το εξής: του χρόνου συμπληρώνουμε 50 χρόνια από το 1974 μέχρι το 2024. Εύχομαι να γίνει μία γιορτή, να κάνουμε εθνικό τελικό και κάτι μονιασμένο, αγαπημένο, επετειακό. Να υπάρξει μία ωραία συνεργασία της ΕΡΤ και με τα ιδιωτικά κανάλια και να μην είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά να είναι κάτι ενωμένο. Νιώθω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια κι ο φανατισμός. Δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την συζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε και να γκρινιάζουμε. Αυτό γίνεται για να περνάμε καλά. Μπορεί να μην συμφωνούμε με το αποτέλεσμα και με πολλά πράγματα, αλλά το να μαλώνεις δεν είναι η λύση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.