O Γιάννης Παπαμιχαήλ απαντά στον Ηλία Ψινάκη: «Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με μια νέα ανάρτηση στα social media θέλησε να απαντήσει στις ατάκες του Ηλία Ψινάκη στο J2US αλλά και στα σχόλια που έκανε ο Κώστας Τσούρος στο «Mega Καλημέρα».

«Ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρό.

Κώστα, πρώτον, ουδέποτε με ενδιέφερε να πάω στην κανονική Eurovision. Δεύτερον, οι δικηγόροι που αναφέρω, ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή η κακή φωνή.

Με ενδιαφέρει όμως να μην προσβάλλουν το όνομά μου, την προσωπικότητά μου, τους γονείς μου και να μην δέχομαι σχόλια με υπονοούμενα για μένα, που με ξεφτιλίζουν. Η απάντηση του Ηλία ήταν εντελώς άκυρη. Γνωρίζει πολύ καλά τι είπε, αλλά κυρίως τι υπονόησε. Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν. Τελεία. Πιστεύω να έγινα κατανοητός. Καλό βράδυ να έχετε», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος συμμετέχει στο J2US, ερμήνευσε στη σκηνή δίπλα στην Ειρήνη Μερκούρη, με τους κριτές και τον guest κριτή, Ηλία Ψινάκη, να αναφέρουν ότι δεν τον άκουσαν καθόλου, κατά την ερμηνεία του, ενώ εκείνος υποστήριξε πως άκουγε κανονικά τη φωνή του.

Τα σχόλια που έκανε ο Κώστας Τσουρός

«Έβγαλε μια ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει δικαστικά. Εάν σε περίπτωση που αποδειχτεί, ότι του είχαν κλείσει τον ήχο (στην εμφάνισή του στο J2US) είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης; Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε.

Πήγε στη Eurovision του J2US, ούτε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε για να τον αδικήσουν και να πει ότι του κατέστρεψαν την πορεία για να τους πάει δικαστικά. Δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, να φανεί ξαφνικά ότι είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US», είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, «Mega Καλημέρα».

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.