Γιάννα Νταρίλη: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην τηλεόραση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Γιάννα Νταρίλη νιώθει πως δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας, καθώς τη διαφημίζει στο εξωτερικό και είναι υπερήφανη.

Στη συνέχεια θυμήθηκε τα χρόνια της τηλεόρασης της ένδοξης δεκαετίας του ’90 και ιδιαίτερα πως ξεκίνησε η καριέρα της.

«Ο Βασίλης Τσιβιλίκας μου πρότεινε να μπω στην εκπομπή του που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 και έτσι ξεκίνησα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάω στην τηλεόραση. Ήμουν ντροπαλή, δεν είχα τη φιλοδοξία».

«Ξεκίνησα τον «Πρωινό Καφέ» με την Πόπη χατζηδημητριου και μετά με την Ελένη Μενεγάκη τέσσερα χρόνια. Η πανέμορφη, η διάσημη, η μοναδική Ελένη Μενεγάκη! Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ήταν σαν φως. Στον «Πρωινό Καφέ» περνούσαμε υπέροχα, ήμασταν οικογένεια. Ήμουν 23 χρονών και δεν ήξερα πως να διαχειριστώ τη δημοσιότητα», δήλωσε.

Το φθινόπωρο του 2005 η Γιάννα Νταρίλη πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση και να πάει στους γονείς της στη Νέα Υόρκη.

«Μου ήρθε μία πρόταση να ασχοληθώ με το κανάλι της ομογένειας της Νέας Υόρκης , είναι δικό μας. Όταν κάνεις όνειρα ο Θεός γελάει, για κάποιο λόγο η καριέρα προηγείται και δεν έτυχε να κάνω παιδιά», είπε.

Με τον σύζυγό της είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, ζούνε στην Ελλάδα και είναι απόλυτα ευτυχισμένοι. Η ίδια ασχολείται με την εναλλακτική φυσική ιατρική και ειδικεύεται στην εναλλακτική διατροφή και αντιγήρανση.

«Η Νέα Υόρκη δεν είναι όπως ήταν, έχουμε προβλήματα εγκληματικότητας και φοβάμαι όταν περπατάω στους δρόμους», αποκάλυψε.

Τέλος, η Γιάννα Νταρίλη εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.