Eurovision 2023: Έξαλλη η Γαρμπή για το 4άρι στην Κύπρο -«Θα μας πάρουν πίσω την Άννα Βίσση και το χαλούμι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελλάδα μπορεί να μην πήγε στον τελικό της Eurovision 2023 ωστόσο κατάφερε και πάλι να κάνει… σαματά με τον βαθμό που έδωσε στην Κύπρο η ελληνική επιτροπή: Μόλις 4.Το παραδοσιακό 12άρι έκανε φτερά.

Μπορεί το κοινό να έκανε το καθήκον του και να έδωσε το παραδοσιακό 12άρι στην Κύπρο, ωστόσο η ελληνική επιτροπή έδωσε μόλις 4 στερώντας ουσιαστικά στη Μεγαλόνησο και τον Andrew Lambrou την είσοδο στη δεκάδα.

Fullscreen
(f)

Και σήμερα είναι έξαλλοι όχι μόνο οι Κύπριοι αλλά και το ελληνικό Twitter για το σπάσιμο της παράδοσης αυτής που μπορεί η Ευρώπη να χλεύαζε αλλά για τα κοινά της Eurovision στις δύο χώρες αποτελεί κάτι σαν την απόδειξη του δεσμού μεταξύ τους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

Στον καβγά μπήκε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία έγραψε ατο Twitter: «Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.