Εκλογές 2023: Οι celebrities που μένουν εκτός Βουλής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι εθνικές εκλογές 2023 ολοκληρώθηκαν, με μία ξεκάθαρη υπεροχή της ΝΔ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει και το ποιοι celebrities δεν μπόρεσαν να εκλεγούν και να περάσουν το κατώφλι της Βουλής.

Όπως ανέφεραν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου στη σύνδεση που είχαν με το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκλέγονται από το πρώτο κόμμα και πρόσωπα που δεν το περίμεναν, σε αντίθεση με ιστορικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης και η Ελένη Γερασιμίδου.

 

Η Άννα Χατζησοφιά, η Λίλα Καφαντάρη, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ολοκληρώνουν τη λίστα με τα επώνυμα πρόσωπα που δεν μπαίνουν στη Βουλή.

Εκλογές 2023 – Ο Μιχαλάκης από τα Εγκλήματα δεν εκλέχθηκε 

«Είμαι ένας από σας!», με αυτό το σύνθημα έντυσε τον προεκλογικό του αγώνα ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Μιχαλάκη στη σειρά «Εγκλήματα». Ο Σταύρος Νικολαΐδης ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.