Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έπρεπε να παίξει στο Maestro ο Παπακαλιάτης…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με την τοπική αυτοδιοίκηση, σχολίασε μέσα σε όλα την τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή του ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Όσο περνάνε τα χρόνια δεν ζεις τον έρωτα όπως στα 20 και τα 25. Το γήρας έρχεται και διαμορφώνει καταστάσεις. Εμένα δε μου αρέσει που γερνάω».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχεται πως στο παρελθόν έχει καβαλήσει το καλάμι λόγω της τεράστιας δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος τότε δεν αντιλαμβανόταν.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.