Ανθή Σαλαγκούδη: «Δέχθηκα κανονικό bullying, μου μιλούσαν άσχημα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ΕΡΤ.

«Ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος χρόνος, πάρα πολύ δημιουργικός. Αν μου έλεγες να επιλέξω την ώρα, τη ζώνη και τη θεματολογία της εκπομπής, νομίζω ότι θα επέλεγα αυτό που κάνω ακριβώς τώρα. Το λεγόμενο infotainment ήθελα να το κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχω και πολύ καλούς συνεργάτες, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ΕΡΤ: «Έχει κλείσει τελείως αυτό το κεφάλαιο για μένα. Πέρασα δύσκολα εκείνη την περίοδο γιατί είχα έρθει μόλις από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν εντελώς μόνη μου, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν πιο δυνατή. Δέχθηκα κανονικό bullying, μου μιλούσαν άσχημα, είχα και άσχημες άλλου είδους συμπεριφορές, αντιεπαγγελματικές».

Θυμίζουμε πριν λίγο καιρό η γνωστή δημοσιογράφος, είχε μιλήσει για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων ώστε μελλοντικά να αποκτήσει ένα παιδί, ακόμη και μόνη της.

«Είμαι 38 ετών και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήθελα να το πω απενεχοποιημένα. Δεν ξέρω αν θα θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω τη ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο», εξομολογήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.