«Έφυγε» ο Γιάννης Φραγκούλης – Θλίψη στον Πανιώνιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση μπήκε ο Απρίλιος για την οικογένεια του Πανιωνίου, καθώς ο Γιάννης Φραγκούλης, ο γνωστός με το παρατσούκλι «Τρομάρας», έφυγε από τη ζωή.

Υπήρξε «πιστός στρατιώτης» του συλλόγου, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε αφιερώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του στον Πανιώνιο και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του μπάσκετ, όντας για χρόνια ο φροντιστής της ομάδας.

Ο Πανιώνιος έγινε πιο φτωχός, με την απώλειά του και η χαρακτηριστική του μορφή τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ θα λείψει απ’ όλους στην «κυανέρυθρη οικογένεια». Ο Γιάννης Φραγκούλης υπήρξε ένας από τους πιο στενούς φίλους του αδικοχαμένου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, καθώς είχε σταθεί στο πλευρό του, ιδιαίτερα μετά το ατύχημα που τον είχε καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι.

Η σχετική ανακοίνωση του μπασκετικού Πανιωνίου:

«Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αποχαιρετά τον Γιάννη Φραγκούλη, τον αγαπημένο μας «Τρομάρα», επί σειρά ετών «εργάτη» της ομάδας αλλά κυρίως αφοσιωμένο και πιστό φίλο του Ιστορικού Συλλόγου μας.

Ο Γιάννης υπήρξε πάντα μια αγαπητή μορφή σε όλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και η ανάμνησή του θα είναι πάντα «ζωντανή» στις καρδιές μας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.