«Πρόκειται για ανθρωπόμορφο τέρας» – Οργή για τον λυράρη που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στενή οικογενειακή φίλη του λυράρη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον 66χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι.

Το δρόμο για τη φυλακή έλαβε ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την άμεση αποφυλάκισή του.

Ο 66χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε τις αρχές.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Ανθρωπόμορφο τέρας»

Στενή οικογενειακή φίλη του λυράρη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον 66χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας».

«Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και λέω ότι δεν μιλάνε και λέω ότι δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. “δεν είδαμε κάτι, δεν το βάζει το μυαλό μας”. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε αρχικά.

Δημοσιογράφος: Πώς ήταν ως άνθρωπος;

Οικογενειακή φίλη: «Ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα.

Στο χωριό τι συζητούν;

«Δεν το συζητάμε. Αυτό που λέμε όλοι, ότι δε το πιστεύουμε. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, γιατί για να τον έχουν μέσα κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη του 66χρονου.

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.