Ο επιχειρηματίας που συγκίνησε τους Dragons: «Η σύζυγός μου διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στην εγκυμοσύνη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα νέο επεισόδιο του Dragons’ Den παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ένας από τους επιχειρηματίες που εμφανίστηκε μπροστά στους επενδυτές ήταν ο Γιώργος Κασκαρέλης, ο οποίος είναι ιδρυτής μιας ασφαλιστικής εταιρείας που με κάθε συμβόλαιο μέρος των χρημάτων πάει σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κασκαρέλης κατάφερε να συγκινήσει του Dragons με την ιστορία του.

«Το 2014 η σύζυγός μου διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτό το πράγμα οδήγησε σε μια ιστορία που κράτησε 4 χρόνια. Ήταν δύσκολα, αλλά παρά τις δυσκολίες ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας, γιατί είχαμε τα χρήματα να έχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστούμε. Την ίδια στιγμή έβλεπα πολλούς ανθρώπους που δεν είχα αυτή την πολυτέλεια. Την σύζυγό μου την χάσαμε το 2017. Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά μπορώ να πω πως ησύχασε. Είπα τότε πως όταν σταθώ ξανά στα πόδια μου, να θυμηθώ την ιδέα με τις κάλτσες και να την μεταφράσω στην ασφαλιστική αγορά. Κάτι που έκανα και είμαι σήμερα μπροστά σας» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Κασκαρέλης.

«Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες στη ζωή τους και το κρύβουν. Κρύβουμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Ασθένειες, αναπηρίες και τα λοιπά. Νομίζω όμως πως βλέποντας έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, γιατί πριν από έξι εβδομάδες γεννήσαμε δίδυμα με την δεύτερη γυναίκα μου και η πρώτη μου κόρη έχει τώρα τα δυο αδελφάκια που ήθελε πάντα, είναι σαν να στέλνεις ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους. Θέλω να τους πω πως είμαι εδώ, στέκομαι και προσπαθώ να ακολουθήσω τα όνειρα μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Κασκαρέλης για να φέρει το χαμόγελο τόσο στη Μαρία Χατζηστεφανή όσο και τους υπόλοιπους επενδυτές του Dragons’ Den.

Τελικά, ο Γιώργος Κασκαρέλης κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον Λέων Γιοχάη, ο οποίος του έδωσε 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.