Οι πολιτικές που ρημάζουν αυτών τον τόπο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός και ιδιαιτέρως μαχητικός Πατρινός εκπαιδευτικός Στέλιος Παλαρμάς πρωτοστάτησε στην πορεία της Τετάρτης, για την τραγωδία των Τεμπών, γράφοντας στο fb:

Στο βήμα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης. Ισως η πιο δύσκολη ομιλία που έχω κάνει ποτέ. Και γιατί όταν ανέβηκα στο βήμα από ψηλά αντιλήφθηκα το μέγεθος του πλήθους αλλά κυρίως γιατί έπρεπε να ισορροπησω ανάμεσα στην συγκίνηση , τον θυμό , και την εκπροσώπηση του συλλόγου Δ/Ν.
Το δύσκολο δεν ήταν τι να πω αλλά τι δεν πρέπει να πω και λόγω χρόνου αλλά και γιατί το θυμικο στον δημόσιο λόγο δεν είναι καλός σύμβουλος.
Συνεχίζουμε! Και συνεχίζουμε γιατί και θα το πω εδώ, πρέπει να μας πονάει αυτό το σύνθημα που γράφουν τα παιδιά: είναι η κακία η χώρα.
Με πονάει δεν είναι δυνατόν αυτός ο πανέμορφος τόπος, η χώρα του πολιτισμού των αγώνων και τόσων άλλων στα μάτια των παιδιών να είναι μια κακία χώρα.
Πρέπει τα παιδιά και όλοι μάς να καταλάβουμε ότι κακές είναι οι πολιτικές που ρημάζουν αυτών τον τόπο. Ανάσα, δύναμη και ελπίδα σήμερα , ναι ήταν μια ιστορική απεργία.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΤΙΣ 7 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ!!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.