Μια ιδιαίτερη ανάρτηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία» Χρήστος Πατούχας έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, ανήμερα των γενεθλίων του:

Συμπληρώνω σήμερα τα 72 μου χρόνια. Τα αποχαιρετώ με όλα όσα μου κληρονόμησαν, αλλά με αισιοδοξία και δύναμη για την συνέχεια. Δύσκολα χρόνια ήταν πολλά από αυτά, ιδιαίτερα τα πρώτα και τα τελευταία. Ελπίδες ανεκπλήρωτες, διαψεύσεις πολλές, δυσκολότερο απείρως περισσότερο το μέλλον και για την γενιά μας, κυρίως για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Τίποτα ωστόσο, δεν πρέπει να κλονίσει την πίστη στον αγώνα, στα ιδανικά μας, στην συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Ακόμα και αν προκύπτουν κούραση και καινούριες διαψεύσεις. Ακόμα και για αυτά που δεν μπορέσαμε να κάνουμε, εμείς φταίμε.
Θα ήθελα αυτό ακριβώς να τονίσω σε φίλους, συνοδοιπόρους, συντρόφους. Να διαφυλάξουμε ακλόνητη την ανθρωπιά, τις ιδεολογικές μας αρχές, την δύναμη των ιδεών! Την εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις των γενεών που έρχονται πίσω μας. Και αν δεν τα καταφέραμε να ξεκολλήσουμε το κάρο από την λάσπη, ήταν δύσκολο. Ήθελε και άλλους ακόμα. Αλλά η ζωή μας και η ιστορία του καθενός μας, ήταν χρήσιμη και σημαντική.
Εύχομαι σε όλους δύναμη και υγεία!
Υ/Γ Η φωτογραφία που σας δείχνω είναι η πρώτη που έβγαλα στην ζωή μου. 9 χρόνων!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.