Νότιγχαμ: Ο Μαρινάκης κάλυψε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 46 εκατομμυρίων ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, γνωστοποίησε ότι ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μετατροπή δανείων ύψους περίπου 46.2 εκατομμυρίων ευρώ (41 εκατ. λίρες) σε ίδια κεφάλαια, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη χρονιά που προχώρησε σε αντίστοιχη κίνηση, καθώς είχε γίνει παρόμοια «οικονομική ένεση» ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών (13.5 εκατομμύρια ευρώ) την προηγούμενη σεζόν και 20 εκατομμυρίων λιρών (22.5 εκατομμυρίων ευρώ) την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέφερε, Νίκολας Ράνταλ ανέφερε για τη σχετική κίνηση: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι απίστευτα τυχερή που έχει τόσο γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της.

Αυτή η πιο πρόσφατη οικονομική δέσμευση ακολουθεί τις σημαντικές δαπάνες για την ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, μαζί με σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές σε ολόκληρο τον σύλλογο.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπλαση του διαδρόμου προς τον αγωνιστικό χώρο, των αποδυτηρίων και των χώρων φιλοξενίας στο Κεντρικό Σταντ στο City Ground και βελτιώσεις στα γήπεδα και τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο συγκρότημα της Nigel Doughty Academy».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.