Υποψήφια με το Νεκτάριο Φαρμάκη η Άννα Μαστοράκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, κάνει την έκπληξη -καθώς το όνομά της “έπαιζε” για τις βουλευτικές- και συμπορεύεται με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ενισχύοντας με την παρουσία της το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης με ανάρτησή του πριν από λίγο στα social media.:

“Με την Άννα Μαστοράκου, μας συνδέουν πολλά. Η μεγάλη κοινή προσπάθεια που κάναμε, αυτή ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και εμείς ως Περιφερειακή Αρχή, στα χρόνια της επείγουσας φάσης της πανδημίας, να συντονίσουμε δράσεις και ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και πέρα από αυτό όμως, η διαρκής συνεργασία για την προαγωγή των θεμάτων υγείας, τη στήριξη των δομών υγείας του τόπου μας και την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο.

Σε αυτά τα χρόνια δομήσαμε μία στέρεη συναντίληψη. Γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Άννα Μαστοράκου ενόψει των επερχόμενων Περιφερειακών Εκλογών, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στην προσπάθεια για τη Δυτική Ελλάδα του κοινού μας μέλλοντος. Την καλωσορίζω στις επάλξεις των αγώνων της αυτοδιοίκησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.