Τραγωδία στα Τέμπη: Βαθιά θλίψη στην Αμαλιάδα – Νεκρός ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38, ενώ 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται (έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας). 

Ανάμεσα στα θύματα, αυτής της αδιανόητης τραγωδίας, είναι ένας συμπολίτης μας, ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, από την Αμαλιάδα, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανοδηγός στην Hellenic Train.

Ο εκλιπών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη λόγω της εργασίας του, ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

38 νεκροί, 85 τραυματίες ο επίσημος απολογισμός της τραγωδίας

Παράλληλα, ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα. Σύμφωνα με το νέο επίσημο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 38, ενώ στα νοσοκομεία μεταφέρθηκαν 85 τραυματίες, από τους οποίους οι 53 παραμένουν για νοσηλεία.

Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού επιβατών συνεχίζονται και διεξάγονται υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο τρένων.

patrisnews.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.