Στήριξη του αιτήματος για αυτόνομη λιμενική αρχή στο Αίγιο, από τη δημοτική αρχή Αιγιαλείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου, είχαν την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος και ο α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κ.Δ. Ελλάδος κ.κ. Χαράλαμπος Πλαστουργός και Γεώργιος Ρόζος.

Στην συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η προσπάθεια που καταβάλλεται για  την αναβάθμιση της Λιμενικής αρχής Αιγίου, μιας και οκτώ έτη μετά τη δημοσίευση και ισχύ του Π.Δ. 81/2014, γνωστού και ως «Λιμενικού Καλλικράτη», δυνάμει του οποίου το Υπολιμεναρχείο Αιγίου υποβαθμίστηκε σε Λιμενικό Τμήμα, διαπιστώθηκε εκ του αποτελέσματος η δημιουργία πλειάδας προβλημάτων, με κυριότερο τη διαδικασία στελέχωσης και τοποθέτησης προσωπικού.

Ο κ. Καλογερόπουλος και η κα Ιατροπούλου αναφέρθηκαν και σε άλλες αρνητικές παράμερους με τοπικές προεκτάσεις που προκλήθηκαν από την υποβάθμιση της Λιμενικής αρχής Αιγίου και συμφωνήθηκε ότι είναι καίριας σημασίας για την τοπική κοινωνία η αναβάθμισή της σε αυτοτελή Υπηρεσία.

Μετά από διαλογική συζήτηση, τόσο ο δήμαρχος όσο και η πρόεδρος του ΔΛΤΑ διαβεβαίωσαν τους κ.κ. Πλαστουργό και Ρόζο πως θα υποστηριχθεί αρμοδίως η προσπάθεια αναβάθμισης της Λιμενικής Αρχής Αιγίου και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στο συνδικαλιστικό τους έργο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.