Σπιράλ: Ο Πέτρος Ψωμάς παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξής του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της παράταξης σπιράλ αναφέρονται τα εξής:

Με ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τις αίθουσες του Royal στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  η εκδήλωση παρουσίασης του οράματος του σπιράλ για την Πάτρα του αύριο από  τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά.

O Πέτρος Ψωμάς παρουσίαζει ενώπιον εκατοντάδων Πατρινών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σπιράλ, το όραμα της δημοτικής παράταξης, με συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις ανά τομέα αρμοδιότητας του Δήμου Πατρέων.

Με πηγές έμπνευσης της δημοτικής του παράταξης, το ένδοξο παρελθόν της πόλης μας, τις καλές πρακτικές άλλων δήμων της χώρας, το δίκτυο δημάρχων που έχει δημιουργήσει, παρουσιάζει τεκμηριωμένες προτάσεις-λύσεις που έχουν επεξεργαστεί όλες οι Ομάδες Εργασίας του σπιράλ.

Μιλώντας για το μέλλον, διευκρίνισε πως υπάρχουν πράγματα στην πόλη που μπορούν να αλλάξουν σε ορίζοντα 5ετίας, άλλα που απαιτούν περισσότερο χρόνο, αλλά και βάσεις, που αξίζει να τεθούν, για να μπει η Πάτρα σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Κατά την ομιλία του ο Πέτρος Ψωμάς, ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, έδωσε έμφαση στον ανεξάρητο χαρακτήρα της παράταξης (“χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, υπερ-κομματική προσπάθεια, ιδεολογία μας είναι η Πάτρα), στην εξωστρέφεια του σπιράλ που εγγυάται την αναγκαία εξωστρέφεια της πόλης και στην ποικιλία χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν αναζητηθεί και βρεθεί (ευρωπαϊκά., εγχώρια, τοπικά) και καθιστούν υλοποιήσιμο και απολύτως εφικτό το προτεινόμενο πρόγραμμα για την Πάτρα το αύριο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.