ΣΚΕΑΝΑ: «Το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού η οργανωμένη εστίαση έμεινε εντελώς απροστάτευτη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το τριήμερο της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού του 2023, η οργανωμένη εστίαση έμεινε εντελώς απροστάτευτη απ’ τους επίσημους φορείς του κράτους και της πόλης.

Κάθε γωνιά του ιστορικού κέντρου μετατράπηκε σε υπαίθριο κατάστημα εστίασης από πλανόδιους, «επαγγελματίες» εστίασης, εμπορικά καταστήματα, από οποιονδήποτε θέλησε να πουλήσει ανεξέλεγκτα τα πάντα.

Αν και έχει περάσει μια εβδομάδα απ την λήξη του καρναβαλιού, μόνο μισόλογα και μετάθεση ευθυνών, γραφειοκρατικές αντιπαραθέσεις, δήλωση αδυναμίας ελέγχου και ικανοποίηση για την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών.

Θα συμφωνήσουμε 100% μόνο στο τελευταίο.

Ευτυχώς πετύχαμε να έχουμε ένα ασφαλές καρναβάλι

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς γιατί όλοι γίναμε, μάρτυρες της μεγαλύτερης ανεξέλεγκτης υπαίθριας εστίασης που βίωσε ο θεσμός.

Η εικόνα αυτή είναι ΕΠΙΛΟΓΗ.

Καμία παρέμβαση

Κανένας έλεγχος

Όλοι παρατηρητές.

Ο ΣΚΕΑΝΑ έχει δεκάδες καταγγελίες επώνυμες, φωτογραφίες, βίντεο απ’ τις εικόνες ασυδοσίας..

Η συζήτηση για το τι καρναβαλι θελουμε έχει ολοκληρωθεί και δόθηκαν όλες οι απαντήσεις με πράξεις και παραλείψεις απ’ τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο ΣΚΕΑΝΑ ήταν, είναι και θα είναι υπέρ της οργανωμένης εστίασης που ελέγχεται 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα από δεκάδες διαφορετικές υπηρεσίες.

Η πόλη είναι;

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.