Πάτρα: Πήγαν να μπουν παράνομα στο κτίριο της πρώην Ιχθυόσκαλας – Προκάλεσαν ζημιές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού που δημιούργησε ο Δήμος στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας, έγινε στόχος αγνώστων. Οι δράστες στην προσπάθειά τους να μπουν παράνομα στο κτίριο κατέστρεψαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και έσπασαν μέρος από τους υαλοπίνακες.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

“Το κτίριο μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο  επισκευάστηκε από τους εργαζόμενους στο δήμο της Πάτρας  πριν από ένα χρόνο περίπου και μετατράπηκε σε κύτταρο πολιτισμού. Παραδόθηκε στην πόλη και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει πλήθος σημαντικών δράσεων και εκδηλώσεων ,μεταξύ των οποίων το συμπόσιο γλυπτικής,  το «Σπίτι των Χριστουγέννων» και συναυλίες.

O συγκεκριμένος χώρος όπως και όλοι οι χώροι πολιτισμού, αποτελούν «προίκα» της πόλης. Η περιφρούρηση και προστασία τους είναι υπόθεση όλων μας. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός καλεί τους δημότες να τους προστατέψουν”.

S
FullscreeO συγκεκριμένος χώρος όπως και όλοι οι χώροι πολιτισμού, αποτελούν προίκα» της πόλης. Η περιφρούρηση και προστασία τους είναι υπόθεση όλων μας. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός καλεί τους δημότες να τους προστατέψουν.
Πάτρα: Άγνωστοι πήγαν να μπουν παράνομα στο κτίριο της πρώην Ιχθυόσκαλας (φωτό) 5
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.