Πάτρα: Φιλοξενία και διανυκτέρευση όλων των αστέγων σήμερα και αύριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό του Οργανισμό ανακοινώνεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη),  για την φιλοξενία και διανυκτέρευση, όλων των άστεγων συμπολιτών μας, σήμερα 28 και αύριο 29 Μαρτίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των μετεωρολογικών προβλέψεων για χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η υποδοχή θα γίνεται από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και η φιλοξενία τους θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης.

Η διαμονή στον χώρο παρέχει την δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κ.λπ.).

Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων της πόλης μας η Ομάδα Δρόμου θα περιηγηθεί στην πόλη σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου, από τις 7μμ  έως τις 9μμ, προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Σε κάθε περίπτωση άστεγοι πολίτες που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα  πέραν της περιόδου του ψύχους, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Υπνωτηρίου και του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο κατά τις ώρες  8:00 – 21:00: 2610342995 και 2614400300.

Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.