Πασίγνωστος Πατρινός γιατρός έκανε γυναικολογικές εξετάσεις χωρίς να έχει ειδικότητα; Πως απαντά ο ίδιος!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Κάτι έγινε στην γραμματεία των εξετάσεων» λένε οι πληροφορίες σε σχέση με την αποκάλυψη για τον γιατρό που ενώ άνοιξε γυναικολογικό ιατρείο στην Πάτρα αναγκάστηκε να το κλείσει αφού εστάλη έγγραφο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο πως δεν έχει ειδικότητα, αφού δεν πέρασε τις εξετάσεις. Πρόκειται για γνωστό γιατρός, γόνο πασίγνωστης οικογένειας! Ο νεαρός επιστήμονας έχει πτυχίο ιατρικής αλλά κατά το έγγραφο που έφθασε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ουδέποτε απέκτησε την ειδικότητα του γυναικολόγου με βάση την οποία του δόθηκε η άδεια να ανοίξει και να λειτουργεί ιατρείο. Η υπόθεση καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου και αυτό γιατί αρχικά (πριν αρκετό καιρό) ο Πανελλήνιος Σύλλογος είχε έγγραφο το οποίο πιστοποιούσε πως ο συγκεκριμένος ιατρός είχε αποκτήσει την ειδικότητά του και μάλιστα με έγκριση των 2 από τους 3 γιατρούς που τον είχαν εξετάσει στην Αθήνα. Ετσι ο τοπικός Σύλλογος, ως όφειλε, έδωσε την άδεια για άνοιγμα ιατρείου. Ο γιατρός δεν έχει κληθεί επίσημα για εξηγήσεις όμως αποδίδει την όλη υπόθεση σε κάποιο λάθος και απειλεί με δικαστική προσφυγή! Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιατρού, η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί σε δικηγόρο και μάλιστα ο επιστήμονας θα προβεί σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.
Από την άλλη πλευρά όμως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος… δεν συνηθίζει να κάνει τέτοια λάθη. Οι απορίες και τα ερωτηματικά πολλά. Το πρώτο έγγραφο που πιστοποιούσε την απόκτηση ειδικότητας δεν έφερε υπογραφές τουλάχιστον των δύο καθηγητών που είχαν εκφράσει θετική άποψη; Πως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επανήλθε με δεύτερο έγγραφο «ενημέρωσης» για την περίπτωση του συγκεκριμένου νεαρού γιατρού; Ποιος πληροφόρησε τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ότι ο εν λόγω επιστήμονας που δεν είχε ουδέποτε αποκτήσει νομίμως ειδικότητας (σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο πρώτο έγγραφο του Πανελληνίου Συλλόγου) λειτουργεί γυναικολογικό ιατρείο;
Σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι γιατροί επικοινώνησαν με μέλη της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου και ενημέρωσαν πως είχε προβεί σε πολλές ιατρικές πράξεις, ακόμη και σε χειρουργεία!
Θα πρέπει να τονιστεί πως η οικογένεια του γιατρού τονίζει στο περιβάλλον της πως πρόκειται για «σκευωρία και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε αυτό να αποδειχθεί»!
Υπενθυμίζεται πως διερευνάται ανάλογη περίπτωση γιατρού με διευθυντική μάλιστα θέση σε δημόσιο νοσοκομείο, ενώ το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα βγει στη δημοσιότητα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.