Νέο μεγάλο παμπατραϊκό συλλαλητήριο το απόγευμα για την τραγωδία στα Τέμπη – “Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο παμπατραϊκό συλλαλητήριο διοργανώνει σήμερα το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, προκειμένου «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί , όλων των νεκρών θα γίνουμε  η φωνή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου στις 7 το απόγευμα έχουν δηλωσει συμμετοχή δεκάδες σωματεία, φορείς και οργανώσεις και προβλέπεται η παρουσία του κόσμου να είναι εντυπωσιακή.

Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Πάτρας, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας χαιρετίζει τη συγκλονιστική παρουσία εκατοντάδων εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση καθώς κι αρκετών ακόμη που φώναξαν ένα μεγάλο ‘’ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ’’ απ΄οπου κι αν βρίσκονταν. Μια συγκέντρωση που έστειλαν βροντερό μήνυμα οι χιλιάδες των μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων  κι απλών πολιτών της περιοχής μας.

Η κοινωνία ξεσηκώθηκε, ο κόσμος απαιτεί. Τίποτα να μη μείνει κρυφό, τίποτα να μην ξεχαστεί στο φευγιό του χρόνου. Όλοι εμείς ενωμένοι σαν μια γροθιά επιτάσσεται  να ζητήσουμε και να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που ευθύνονται για το σκότος που έχει μαυρίσει τις ψυχές  μας από την μοιραία νύχτα της 28ης του Φλεβάρη. Στα Τέμπη δεν ήτανε δυστύχημα, ήταν έγκλημα.

Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, σάς καλούμε όλες κι όλους να συμμετάσχουμε σε μεγάλο Παμπατραϊκό συλλαλητήριο που καλεί το Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 7μμ στην Πλατεία Γεωργίου.

Ενώ συμμετοχή έχει ήδη δηλώσει και η Δημοτική Αρχή Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.