Κώστας Σκουρλάς: Μόνο με αγώνα θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα των γιατρών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ευρέως γνωστός Πατρινός γυναικολόγος, διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», Κωνσταντίνος Σκουρλάς, μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ως εκπρόσωπος της παράταξης «Δημοκρατική Πρωτοβουλία Ιατρών», παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Απόστολο Σωτηρούδη, με τον οποίο συμπορεύτηκαν στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2022.
Ο κ. Σκουρλάς μετρά μια μακρά διαδρομή στο Διοικητικό Συμβούλιου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών καθώς εκλέγεται ανελλιπώς από το 1999.
Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία και τη γνώση του πορεύεται στα ιατρικά δρώμενα της Πάτρας με γνώμονα την προσφορά στους συναδέλφους του, που υπηρετούν το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.
«Τα προβλήματα για τους γιατρούς μετά την πανδημία, οξύνθηκαν και επιβάλλεται να σκύψουμε πάνω σε αυτά με όλες μας τις δυνάμεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών πρέπει να αγωνιστεί σκληρά για να διεκδικήσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, όλων των ειδικοτήτων. Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε καταθέτοντας θέσεις και προτάσεις που θα συμβάλλουν στο να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους επιστήμονες που στηρίζουν το σύστημα υγείας στη χώρα μας και δυστυχώς η πολιτεία δεν αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν. Με δυνατή φωνή θα παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματά μας που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία» δηλώνει στη «Γ» ο κ. Σκουρλάς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.