Κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο – Φέρει τραύματα από σκάγια (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερη ενημέρωση: Ύστερα από την εκτίμηση των γιατρών για την κατάσταση της υγείας της 10χρονης, ήδη μεταφέρθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάταγμα στο μοιριαίο οστό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά τραύματα και δεν κρίνεται προς το παρόν απαραίτητη η μεταφορά της σε άλλο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως στο Καραμανδάνειο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του κοριτσιού

Πρώτη ενημέρωση:Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί περιστατικό με 10χρονη που διακομίζεται από την Αμαλιάδα και η οποία φέρει τραύματα από σκάγια στο πόδι και τον μηρό.

Με συνοδεία αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ.γίνεται η διακομιδή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανήλικη «έπαιζε» με τον επτάχρονο αδερφό της, και την καραμπίνα του παππού τους.

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, τα σκάγια από την κυνηγετική καραμπίνα, βρήκαν το δεκάχρονο κορίτσι.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κι έπειτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.