Ηλεία: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα και σύλληψη διαβόητου κακοποιού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τη συμμετοχή ομάδας της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, της  ΟΠΚΕ Αχαΐας και Ηλείας συνέδραμαν τα ξημερώματα  τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιδας, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν διαβόητο κακοποιό στην Ηλεία αλλά και τους συνεργούς του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιχείρηση έγινε στα Δουνέικα και στα Καβάσιλα και μέχρι να ξημερώσει είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Πληροφορίες  αναφέρουν πως η επιχείρηση αφορούσε ανάμεσα σε άλλες κυρίως την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, είχαν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και η επιχείρηση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ να έχουν τον πρώτρο λόγο, εξαιτίας της σοβαρότητας του θέματος και της πιθανότητας οι δράστες να ήταν οπλισμένοι.

Χρειάστηκε όμως μια καλά οργανωμένη επιχείριση με ενισχύσεις έμπειρων δυνάμεων από την Αστυνομία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.