Δυτική Αχαΐα: ‘Έκλεψαν λιπάσματα και φυτοφάρμακα από εταιρεία αξίας 50.000 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση κλοπής λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων,  αξίας 50.000 ευρώ, που διαπράχθηκε σε εταιρεία στη Δυτική Αχαΐα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος δυο αλλοδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και ενός ακόμη συνεργού τους αλλοδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, οι τρεις άνδρες από 22/3/2023 έως και 23/3/2023, διέρρηξαν εταιρεία στη Δυτική Αχαΐα και αφαίρεσαν (416) τεμάχια λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων, συνολικής αξίας (50.000) ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποίηση των κατηγορουμένων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του ενός κατηγορούμενου βρήκαν και κατέσχεσαν είδη ρουχισμού, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς δυο σημεία σε αγροτική έκταση και στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, όπου είχαν αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων καταστράφηκε με πρόκληση πυρκαγιάς.

Επιπλέον, σε βάρος του ενός αλλοδαπού κατηγορούμενου έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την Χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.