Δήμος Δυτικής Αχαΐας: «Μια ολόκληρη ζωή από καρέκλα σε καρέκλα» – Eπίθεση στο Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ενοχλήθηκε από τη φράση «Η Κάτω Αχαΐα, ένα παλιό κεφαλοχώρι αναπτύσσεται, μεγαλώνει και εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πόλη».

Πριν πιάσουμε τη συζήτηση με τον Αλεξόπουλο για το τι είναι και τι δεν είναι η Κάτω Αχαΐα, μια απλή ερώτηση: Πότε σκοπεύει να φέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας; Γιατί υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε, δημότης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δεν είναι. Παραμένει δημότης Πατρέων. Έως ότου μεταδημοτεύσει ας είναι λιγάκι πιο συγκρατημένος.

Ο Αλεξόπουλος δεν είναι συνδημότης μας. Ας δούμε όμως τι είναι.

Είναι ένας άνθρωπος που επί σχεδόν τριάντα χρόνια σιτίζεται από πολιτικές θέσεις. Είναι το τυπικό παιδί του κομματικού σωλήνα που περιφέρεται από θέση σε θέση, πλήρως ενσωματωμένος σε ένα πελατειακό-πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Αυτό που κυρίως τον αφορά είναι η θέση και ο μισθός. Στο ΤΑΣ (Τομέας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων) που έχει καπαρώσει μια θέση από το 1994, είναι ζήτημα να έχει δουλέψει μερικούς μήνες όλους κι όλους. Πέρασε τη μέχρι σήμερα ζωή του από καρέκλα σε καρέκλα εκμεταλλευόμενος την κομματική του ιδιότητα.

Σε αυτά τα σχεδόν τριάντα χρόνια δημόσιων και έμμισθων αξιωμάτων (εκ των οποίων τα εννέα χρόνια ως αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας) με πιο σημαντικό έργο της Κάτω Αχαΐας και της Δυτικής Αχαΐας ταυτίστηκε;

Με το νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου;
Με την καρμανιόλα παλιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου;
Με την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού;
Με την ύδρευση από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου;
Με την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών;
Με το ανύπαρκτο για την ώρα εργοστάσιο απορριμμάτων στου Φλόκα;
Με τη βελτίωση του οδικού δικτύου;

Με κανένα απολύτως. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν οι θέσεις του και σ’ αυτόν τον τομέα διέπρεψε.

Τώρα οι θέσεις τέλειωσαν. Δεν υπάρχει γι’ αυτόν θέση στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών, δεν υπάρχει θέση στην Περιφέρεια, δεν υπάρχει θέση στο Δήμο Πατρέων, εκεί που κατέγραψε το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη μεταπολίτευση.

Ψάχνει τώρα για θέση και μισθό στο Δήμο Δυτικής Αχαϊας. Ας μεταδημοτεύσει πρώτα κι έπειτα θα έχουμε όλο το καιρό για πιο αναλυτικά αποκαλυπτήρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.