Τέμπη: Θρήνος στην Κύπρο – Ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου φοιτητή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θρηνεί  η Κύπρος για τον χαμό του Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, η τύχη του οποίου αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ησορός του 23χρονου που ανευρέθηκε μέσα στα συντρίμμια ταυτοποιήθηκε χθες βράδυ. Ηταν φοιτητής Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 3ο από τα έξι παιδιά της οικογένειας. Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητά του, με τους συγχωριανούς του να μιλάνε για αυτόν  με τα καλύτερα λόγια.

Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θα αναλάβουν όλα τα διαδικαστικά για τον επαναπατρισμό της σορού του Κυπριανού Παπαϊωάννου, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 Κύπρου.

«Κύπρο μας καλό σου ταξίδι…» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook το Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου.

«Η αγάπη του για τη Βυζαντινή Μουσική τον οδήγησε στο Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου, με κύρια κατεύθυνση την Ψαλτική Τέχνη.

Αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2018 με ΑΡΙΣΤΑ και μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως καταδρομέας, συνέχισε με τις σπουδές του στη Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» προστίθεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της Αναστασίας 

Την ίδια ώρα μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο που επίσης επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

Η Αναστασία απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , επέβαινε στο τρίτο βαγόνι  του τρένου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πουθενά στοιχεία που να βοηθούν τις διαδικασίες για εντοπισμό της .

Γείτονες και συγγενείς της 24χρονης Αναστασίας ,με δάκρυα στα μάτια προσεύχονται και ελπίζουν να εντοπιστεί…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.