Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 42χρονης μητέρας Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα – Σήμερα η κηδεία της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου του DNA η σορός της 42χρονης μητέρας, Βάγιας Μπλέκα – Καρακώστα, από τον Τύρναβο, που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο νεκροτομείο της Λάρισας όπου οι δικοί της άνθρωποι περίμεναν να μάθουν τα νεότερα για την άτυχη 42χρονη, που θεωρείτο μέχρι σήμερα αγνοούμενη.

Η κηδεία της 42χρονης Βάγιας, που αφήνει πίσω το σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά, τους γονείς της, συγγενείς και φίλους, αναμένεται να γίνει σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Ταυτοποιήθηκαν 54 νεκροί – «Λεπτοί χειρισμοί» στη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Και προσέθεσε ότι «αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια».

Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. εξήγησε πως «δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος, καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία, αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί».

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.