Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελπίδας – Όσα αναφέρει για τα μέτρα της πολιτείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας» ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που «έσβησε» στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Βάλσαμο» χαρακτήρισε ο Χρήστος Χούπας τα 11 μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση προς τους συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αλλά και τους τραυματίες που επέβαιναν στο τρένο και που απέκτησαν αναπηρία άνω του 50%.

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου, εμένα δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο φρικτό δυστύχημα.

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε» δήλωσε ο κ. Χούπας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση είπε πως το ανέθεσε όπως και άλλοι γονείς στον δικηγόρο του και «ό,τι θέλει ας προκύψει, ό,τι θέλει ας κάνει. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα περιοριστώ στον δικό μου ρόλο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.