Τέμπη: Η οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας παρέλαβε τη σορό της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής η οικογένεια της Ιφιγένειας Μήτσκα παρέλαβε την σορό της αδικοχαμένης 23χρονης που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η κηδεία της Ιφιγένειας θα γίνει το Σάββατο στην πόλη των Γιαννιτσών.

Οι γονείς της με αναρτήσεις στα social media προσπαθούσαν από τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη προσπαθούσαν να βρουν κάποιο στοιχείο για την κόρη τους. «Η οικογένεια δύο 24ωρα ζούσε ένα θρίλερ. Ήταν πάνω από ένα τηλέφωνο και περίμεναν ένα ευχάριστο νέο, ότι η κόρη τους ζει. Δυστυχώς αυτό δεν ήρθε ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα «η οικογένεια παρέλαβε την σορό της και μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή στην πόλη των Γιαννιτσών που αύριο στις 11 θα γίνει η κηδεία».

Στη συνέχεια τονίζει ότι με την εταιρεία δεν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή «δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν έχει πει κανείς μια συγγνώμη. Υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες δεν είναι μόνο στον σταθμάρχη, έχει και η εταιρεία ευθύνες και στους πολιτικούς που δεν φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να εποπτεύσουν αν τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία έπρεπε να υπάρχουν, υπήρχαν και τηρούνταν.

Η οικογένεια δεν περιμένει να καθίσει στο σκαμνί μόνο ο σταθμάρχης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δίνω ελαφρυντικό ή άλλοθι στον σταθμάρχη, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Μαζί με τον σταθμάρχη θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο των κατηγορουμενων και εκπρόσωποι της εταιρείας και πολιτικοί».

Η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της θα δηλώσει από την ερχόμενη εβδομάδα παράστασης για στήριξη κατηγορίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.