ΣΥΡΙΖΑ: «Ντρέπεται και η ντροπή» για τη δημοσκόπηση της Marc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσε η δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.
Το γεγονός ότι η δημοσκόπηση δημοσιοποιήθηκε εν μέσω πένθους σε όλη τη χώρα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπεύθυνο Στρατηγικής Επικοινωνίας του κόμματος, να σχολιάζει χαρακτηριστικά:
Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα», η Marc σπεύδει να… θεραπεύσει την ζημιά στο προφίλ του Μητσοτάκη!
Βιάζονται να δείξουν ότι το καθεστώς του Μητσοτάκη δεν βλέφθηκε καθόλου από το έγκλημα των Τεμπών με τις οικογένειες ακόμη να θρηνούν τον χαμό των παιδιών τους και χωρίς να ντρέπονται παρουσιάζουν μαϊμού δημοσκοπήσεις, βάζοντας στη ζυγαριά των εταιρειών την μνήμη των νεκρών!
Την επιλογή της γνωστής ανυπόληπτης για τα εικονικά τιμολόγια «χωματουργικών εργασιών», δημοσκοπική εταιρεία Marc να δημοσιεύσει την δήθεν «μεγάλη μηναία δημοσκόπηση» της, την ώρα που γίνονται οι κηδείες για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, στηλιτεύει ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter επισημαίνει ότι «πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…».
Advertisement
Υπενθυμίζεται ότι η Marc του κ. Γεράκη πρόσκειται στην ΝΔ και ερευνάται από την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την παραλαβή εικονικών φορολογικών στοιχείων από την εταιρεία “ΚΥΡΑ ΑΕ”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.